Hela SAPPIG ding!


Mijn naam is Stephanie, ik woon in Hasselt en ik ben zot van sapjes!


Met mijn mobiele foodtrailer "SAPPIG." bied ik verse en gezonde sapjes-smoothies-cocktails-snacks aan op plantaardige basis aan zij die bewust met hun gezondheid en het milieu bezig zijn.


In deze tijd is het namelijk niet eenvoudig om op een snelle, gezonde én ecologische manier te genieten. De smoothies, sapjes en cocktails worden à la minute bereid met verse ingrediënten en worden geserveerd in ecologische verpakkingen, zodat er een volledige 'guilt-free' mindset ontstaat.


Het seizoensgebonden aanbod van snacks en soepen toont daarnaast aan dat vegan/vegetarische opties zowel gezond én lekker kunnen zijn. Aan de mensen kunnen tonen dat gezondheid en ecologie hand in hand gaan, dat is de missie van SAPPIG.

SAPPIG. OP JOUW EVENT?


Of je nu een grote opening houdt, een babyborrel organiseert, de deuren van je bedrijf openstelt voor het publiek; SAPPIG. kan jouw event nét die extra touch geven.

Graag enkel cocktails? Check! Graag enkel smoothies? Check! Graag een aantal veggie pasta's? Check! Contacteer me voor een vrijblijvende offerte op maat!Sappige groetjes,


Stephanie